CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
kategori namn

Fiskekläder

På Huntyard & Berras har vi ett stort sortiment av fiskekläder för många olika situationer och användningar. En mycket populär produkt är flytoverallen, som finns i flera olika utföranden. En flytoverall är ett mycket användbart plagg och perfekt att ha på sig en ruggig dag på sjön. Det är också mycket använt av andra friluftsmänniskor än fiskare, till exempel. skoteråkare.

Läs mer...

Fiskekläder

En mycket populär produkt är flytoverallen, som finns i flera olika utföranden. En flytoverall är ett mycket användbart plagg och perfekt att ha på sig en ruggig dag på sjön. Det är också mycket använt av andra friluftsmänniskor än fiskare, till exempel. skoteråkare. En flytoverall är en produkt som dessutom kan rädda livet på bäraren. Om man faller i vattnet hålls man uppe av den luftkudde som bildas i overallen och det kalla vattnet hindras till stor del att komma in. Dräkten skyddar mot hypotermisk chock och ger bäraren tid att ta sig upp ur vattnet. Man får inte tro att en flytoverall är en räddningsdräkt men den ger ett utmärkt skydd vid många av de mindre olyckshändelser som annars kan ge väldigt tragiska resultat. En variant av flyoverall är flytjacka med en flytbyxa, som gör att man vid lite bättre temperaturer kan "dela upp" flytoverallen, som annars kan bli för varm. Givetvis har vi i vårt sortiment av fiskekläder även seglarvästar och räddningsvästar.

Vi på Huntyard & Berras anser att dessa flytoveraller är ett utmärkt väderskydd som dessutom ger ett bra skydd om man faller i vattnet. Om man fiskar i liten båt i hårt väder är det helt rätt att komplettera med en räddningsväst.

Dessutom har vi ett stort sortiment av varma kläder, både ytterkläder och underställ. Alla produkter är framställda för att transportera fukt bort från kroppen och andas så att man inte blir blöt inifrån. Vi har i vårt sortiment produkter från många välkända tillverkare, till exempel. Chevalier och Pinewood. Till fiskeklädsel hör ofta stövlar och vi har ett bra sortiment av stövlar som både ger stadga åt foten och håller värmen.

Hos oss finner du även ett stort antal mössor, både mycket varma mössor för vinterbruk och snygga kepsar som håller den varmare årstiden.

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras