CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
kategori namn

Havsfiske

Fiske från båt på stora djup efter stora fiskar ställer naturligtvis extra höga krav på bra och hållbart material. Vi på Huntyard & Berras kan erbjuda ett gediget utbud av spö, rullar, linor och tackel för krävande havsfiske. I vårt sortiment hittar du det du behöver oavsett om du fiskar från land eller på djup från båt.

Läs mer...

Havsfiske

Fiske från båt på stora djup efter stora fiskar ställer naturligtvis extra höga krav på bra och hållbar utrustning. Vi på Huntyard & Berras kan erbjuda ett gediget utbud av spö, rullar, linor och tackel för krävande havsfiske. I vårt sortiment hittar du det du behöver oavsett om du fiskar från land eller på djup från båt.

Begreppet havsfiske innefattar en mycket stor variation av fiske och redskap. Därför erbjuder vi redskap både för den som fiskar efter makrill eller plattfisk från en eka i skärgården och för den som fiskar på djup som överstiger 100 meter efter sej, hälleflundra, uer, knot och andra fiskar. Vi har även lämplig utrustning för den som i huvudsak fiskar från land.

På spösidan har vi till exempel ett flertal utmärkta Shimano-spön. Shimano har utvecklat fiskeutrustning sedan 1970-talet, och lägger ned stora resurser på utveckling. Tack vare dessa resurser har de möjlighet att noga testa nya material vilket resulterar i produkter av mycket hög kvalitet. Bland Shimanos produkter finner du bland annat Antares-modellen, ett mycket stryktåligt spö som klarar tuffa förhållanden och passar perfekt för dig som fiskar efter de riktigt stora fiskarna.

Vi kan också erbjuda spön av fabrikatet BFT, Big Fish Tackle. Detta skandinaviska företag har under sina dryga tjugo år i branschen blivit kända för att producera havsfiskespön av hög kvalitet. Dessa passar särskilt bra för de större fiskarna och är alltså ett bra val för dig som fiskar efter hälleflundra, sej eller torsk.

För ett bra havsfiske krävs också en bra havsfiskerulle. Därför har vi också ett varierat utbud av kvalitetsrullar från Abu Garcia, Shimano, BFT och Ambassadeur. Dessa rullar har utmärkt broms och linkapacitet. Vi har rullar särskilt framtagna för laxfiske men också särskilda trollingrullar med mekaniska räkneverk och slirbromsar av Carbon Matrix. Dessa håller för även de tyngsta fiskarna, exempelvis sej och hälleflundra.

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras