CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA

Jaktbutik & Fiskebutik i Stockholm, Vårby

- Välkommen till vår värld!

Vi delar frikostigt med oss av vår kunskap och ger dig råd och tips om hur du kan få ut ännu mer av dina naturupplevelser.Hos oss i Vårby arbetar bara specialister inom jakt och fiske! Vår personal har arbetat i branschen i över 20 år, deltagit i dussintals VM och SM och haft sportfiske och jakt som yrke under lika lång tid. Vi vänder oss till både nybörjare och proffs.

FISKE
Vi kan ge er tips om bra fiskevatten samt att vi i personalen behärskar alla sportfiskemetoder. Behöver ni specialisthjälp och råd för val av utrustning för sportfiske kan ni prata med antingen Magnus "Flugmange" Gustafsson som är vår flugfiskeexpert, Jimmy "Regaljimmy" Johansson som har hand om lax- och trollingfisket, Olle om du har frågor om havsfiske eller gäddfiske, Micke Snabel som är vida känd för sina ismete och metestrolling meriter på stor gädda och gös,  har ni frågor om jiggar så finns Juha som har full koll på allt gummi och jiggskallar. 

JAKT
Personalen har extremt bra kunskaper kring allt inom jakt och kan svara på alla era frågor. Gäller det vapen så kan ni vända er till Ingemar eller Jimmy som mer än gärna visar er vad vi har i vår fina vapenbunker, gäller det konfektion och jakttillbehör så kan Lennart hjälpa er.

För alla som är intresserade av att börja med jakt erbjuder vi åter igen jägarexamenskurser i butiken! Läs mer: http://www.huntyardberras.com/jagarexamen-intensivkurs

I butiken finner ni även en stor damm med stora karpar och störar, stort akvarium med regnbåge och mycket mycket mer!

Ordinarie öppettider:
Vardagar: 10.00 - 18.00
Lördagar: 10.00 - 15.00
Söndagar: 10.00 - 15.00 (Vapenbunkern är stängd på söndagar)Hitta till oss:

Vårby Allé 53
143 30 Vårby


Kundtjänst/Butiken:08-740 20 20

Välkomna!

Flugmange

Oskar

Micke Snabel

Olle Berggren

Jimmy Johansson

Lennart

Ingemar

Jimmy
Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras