CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA
kategori namn

Jakttillbehör

Bra jakttillbehör gör väldigt mycket för en lyckad jakt och därför vi har vi samlat sådana i vårt sortiment som verkligen förhöjer jaktupplevelsen. För att lära sig att på bästa sätt utnyttja detta fantastiska jakttillbehör finns också filmer i sortimentet där man får utmärkta råd. Vi har även många mycket bra jaktböcker som täcker in olika områden av jakt.

Läs mer...

Jakttillbehör

Bra jakttillbehör gör väldigt mycket för en lyckad jakt och därför vi har vi samlat sådana i vårt sortiment som verkligen förhöjer jaktupplevelsen.

För att lära sig att på bästa sätt utnyttja detta fantastiska jakttillbehör finns också filmer i sortimentet där man får utmärkta råd. Vi har även många mycket bra jaktböcker som täcker in olika områden av jakt.

Skytteträning är viktigt för en bra jakt. I de flesta fall är man hänvisad till skyttebanor men många har dock möjlighet att träna på lerduvor på egen mark. Vi har naturligtvis lämpliga lerduvor i vårt sortiment av jakttillbehör som är perfekta att öva med.

Om man har vildsvin på marken är en mycket bra åtgärd för att locka fram dem att tjära den nedersta metern av ett träd. Vildsvinen fullkomligt älskar att gnugga sig mot tjäran. I vårt sortiment har vi till exempel vildsvinstjära som är minst lika effektiv som traditionell tjära men oerhört mycket enklare att använda.

En uppskattad del av jakten är att laga mat utomhus. I vårt sortiment av jakttillbehör har vi gasolbrännare, spritkök och kärl för att kunna laga mat ute i skogen. För de som hellre har med sig matsäck ut i skogen har vi ett antal olika termosar som passar för skogsbruk.

Bland våra jakttillbehör finns också batterier till GPS, radio och så vidare. Våra batterier är utvalda för att ge ordentlig kraft även kalla vinterdagar. Vi har även uppladdningsbara modeller.

Vi erbjuder alltid:

Fri frakt över 499 kr

14 dagars öppet köp

1 års garanti

Köp rätt utrustning!

08 – 740 20 20 Huntyardberras