CEDF105B-93A7-494F-B024-9FAF23BFAFDA

Köpvillkor

Kundtjänst e-handel

Pga högre arbetsbelastning under sommarmånaderna ber vi dig som vill komma i kontakt med kundtjänst att i första hand skicka ett mail till postorder@huntyard.se för snabbare hantering.

Försäljningsvillkor

Lagd order hos huntyardberras.com innebär ett samtidigt accepterande av våra försäljningsvillkor. Samtliga priser på huntyardberras.com är inkl moms. För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi levererar inom Sverige.


Frakt- och leveranssätt
Vid beställning av oss så sker leverans av din beställda vara med DHL ServicePoint till ditt närmsta utlämningsställe.

Undrar du vart du hittar just ditt närmsta utlämningsställe kan du söka på det genom att klicka på denna länk: www.servicepointinrikes.se

För leverans av vapen gäller speciella regler. Detta får ni själv avtala med din vapenförsäljare.

 • Fraktkostnad 59kr, fraktfritt när ni handlar för mer än 499kr. (Fri frakt gäller ej på vapenskåp)

 • Större och skrymmande paket skickas ej till ombud, dessa hämtas direkt på terminal

 • Leveranstid
  Om vi har varan i lager så skickas varan inom 1-3 helgfria arbetsdagar. Beställningsvaror tar något längre tid beroende på tillgången hos våra leverantörer.

  Betalningsalternativ
  Vi erbjuder våra kunder olika betalningsalternativ.

 • Kortbetalning, Visa/Mastercard & American Express (Via Klarna)
 • Faktura (Via Klarna)
 • Delbetalning (Via Klarna)
 • Paypal
 • Dibs, Visa/Mastercard (För dig som inte vill betala m.h.a. Klarna)

 • Klarna Checkout 
  Hos Huntyard.se så använder vi oss av Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom kortbetalning eller direktbetalning via bank. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan.För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/sv/kundservice

  Priser och produktbilder

  Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning.

  Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

  Huntyard.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan.
  Vid eventuella felaktigheter förbehålls Huntyard.se rätten att korrigera detta i efterhand.
  Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser.
  Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

  Orderbekräftelse på din lagda order
  Det är viktigt att du har fyllt i din korrekta e-postadress eftersom att det är dit vi skickar en orderbekräftelse direkt efter köp (kolla er skräppost). Om du mot förmodan inte skulle få en bekräftelse kan du kontakta oss på 08-740 20 23 för att förvissa dig om att orden verkligen kommit fram.

  Ångerrätt/retur & byten
  Som kund har du rätt att ångra och returnera korrekta leveranser inom 14 dagar. En förutsättning är att produkten returneras i sin orginalförpackning, att den är helt oanvänd och i oskadat skick, att alla märkninglappar, klistermärken och liknande sitter kvar.

  När ni ska returnera en vara så måste ni ta kontakt med oss innan detta sker.

  Du kommer enklast i kontakt med oss genom att maila på postorder@huntyard.se eller ringa på 08-740 20 23. Vi behöver följande information:


  • Ordernummer (står på fakturan)

  • Ditt namn och kontaktuppgifter

  • Antal och namn på de produkter som önskas returneras

  • OBS! "Julklappar" dvs köp gjorda under december 2018 har bytesrätt t.o.m. sista januari 2019!

  • OBS! REA-Varor med 30% eller mer rabatt gäller ej öppet köp.
  Fraktavgift vid retur
   Huntyard.se skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Kunden står för kostnad för returen och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Returer får inte skickas som postförskott. Efter att vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi varans pris. Det sker alltid inom 30 dagar från det att vi tog emot den returnerade varan.

   - Vid retur pga. reklamation bekostas returfrakten av Huntyard.se

   - Vid retur pga. ångerrätt bekostas returfrakten av kund

   - Vid byte bekostas returfrakten av kund och den nya varan skickas ut på bekostnad av Huntyard.se

   - Retursedel kan köpas direkt av oss. Köp Returfraktsedel här!


   Reklamation
   Om vi levererat en produkt som är felexpedierad eller defekt ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för att hjälpa dig lösa problemet. Skicka ett mail till postorder@huntyard.se eller ring 08-740 20 23 och beskriv felet.

   Sortiment
   Sortimentet på webshopen och i våra fysiska butiker kan skilja sig.

   Falska beställningar
   Vi polisanmäler alla falska beställningar och beställningar gjorda med stulna kortnummer. I varje sådant fall gör vi allt vi kan för att hjälpa Polisen i utredningsarbetet.

   Transportskador
   Om varan är skadad eller saknas skall detta anmälas till Huntyard  på 08-740 20 20 direkt när ni tagit emot postpaketet. Om varan skadas eller kommer bort under transporten svarar vi för att ny leverans sker utan extra debitering. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan av eventuella skador. OBS! Ser du att kartongen är skadad vid leveranstillfället så ska du anmäla det direkt till distributören vid mottagandet av varan. Upptäcker du skadan när du packar upp din vara så måste du anmäla det till oss inom 5 arbetdagar från mottagandet av varan.

   Outlösta paket
   Ej uthämtade paket - vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 200: - om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss.

   Epostadresser
   Vid beställning så kommer era epostadresser att sparas för utskick av nyhetsbrev och annan relevant information.

   Copyright
   Allt innehåll på den här webbplatsen, så som text, grafik, loggor, bilder, ljudklipp, digitala nedladdningar och annan mjukvara tillhör Huntyard  eller deras leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

   Reservation
   Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehåll och priser på webshopen.

   Orders outside Sweden
   We do not ship any goods to any foreign countrys at this point. But if you live in either Norway or Denmark, we can arrange so we cand send your package to a delivery service near the border, but this is fully up to you to arrange.

   Företaget
   Intropris Vårby AB
   Org.nr: 559046-3419   Adress (Ej butik, endast kontor):
   Rönnbärsgatan 5
   598 37 Vimmerby


   postorder@huntyard.se

   • Vid retur pga. reklamation bekostas returfrakten av Huntyard 
   • Vid retur pga. ångerrätt bekostas returfrakten av kund
   • Vid byte bekostas returfrakten av kund och den nya varan skickas ut på bekostnad av Huntyard 

   Vi erbjuder alltid:

   Fri frakt över 499 kr

   14 dagars öppet köp

   1 års garanti

   Köp rätt utrustning!

   08 – 740 20 20 Huntyardberras